Hamburg på kryds og tværs

Landungsbrucke

Kun et par timers kørsel fra Danmark ligger Europas grønneste by, millionbyen Hamburg, grundlagt i det 8. århundrede og idag med godt tre millioner indbyggere.
alsterVi har sammensat en tur, som tager os med til steder og på oplevelser, som almindelige turister normalt ikke kommer på.
Det er en tur, der tager udgangspunkt i Hamburg som havne-, forlystelses-, og sportsby, og vi skal stifte bekendtskab med alle genrene og meget mere.
Kunne du have lyst til at mærke suset fra denne metropol på kryds og tværs, så glæder vi os til at have dig med.

Et program kunne se således ud:

Fredag
Fra morgenstunden 
Afgang fra Danmark.
Der serveres formiddagskaffe på vejen til Hamburg.

Imtech Arena med plads til 60.000 tilskuere. (Foto: Finn John Carlsson.)

Imtech Arena med plads til 60.000 tilskuere. (Foto: Finn John Carlsson.)

Ved middagstid, ankomst til HSV’s hjemmebane, Imtech Arena
Frokost i fanklubbens restaurant, ex. drikkevare.
Efter frokost skal vi se museet, opleve VIP-loungen, presselogen og vi skal en tur på tribunen med plads til næsten 60.000 tilskuere. Vi slutter af med det helt store sus: En tur ud gennem pillertunnelen til grønsværen.
Derfra kører vi til hotel Plaza Best Western Amedia Moorfleet*** (S-Bahn lige til døren, 700 m.), hvor vi får tildelt vores værelser.
g_pic4d220dfe75e9018.30 Busafgang.
19.00 Velkomstmiddag på Restaurant ”Hamborger Veermaster”, det ældste spise- og forlystelsessted på Reeberbahn.
Vi får serveret en god tre-retters menu, (drikkevarer er igen for egen regning), og så er der ellers lagt op til schlagermusik, super-stemning og dans.
Resten af aftenen i forlystelseskvarteret Reeberbahn eller andre steder i storbyen er på egen hånd og for egen regning og risiko.

På turen rundt i The Beatles Fodspor, er det sangerinden og Beatleseksperten Stefanie Hempel, der viserr rundt og synger med os. (Foto: Finn John Carlsson.)

Sangerinden Stefanie Hempel tager os med i Liverpool-drengenes fodspor og vi skråler med under åben himmel på de kendte sange. Turen sluttes af med en lille koncert. (Foto: Finn John Carlsson.)

Lørdag
Stor morgenbuffet, hvorefter vi kører mod Reeperbahn.
Vi skal med sangerinden Stefanie Hempel på en musikalsk rundtur i Hamburg i The Beatles’ fodspor. Vi skal skrige med på de kendte sange, mens vi besøger stederne hvor de 4 Liverpooldrenge levede og spillede i Hamburg.
board_partyVi slutter af med koncert på et af deres populære spillesteder. Varighed ca. 2 timer (1,5 time til fods).
Bussen kører til centrum og gå-og indkøbsgaderne, og så får I lidt tid til Hamburg på egen hånd.
17.30 Busafgang fra hotellet
Vi stikker til søs og har bestilt ”Bord-party” med spisning, øl, vin, vand ad libitum, musik og dans. Der er feststemning på flåden inden vi lægger fra kaj.
Turen foregår med et af de store restaurationsskibe, rundt i Hamburg Havn og på Elben. På turen serveres en stor ”Ta’-selv-middags-buffet”, og dertil som sagt øl, vin og vand ad libitum. Der bliver også mulighed for at få rørt benene. Sejladsen slutter kl. 23.00.

Søndag
Stor morgenbuffet på hotellet/Eller en tur til ”Fischmarkt” i havnen, på egen hånd og for egen regning (Åbner kl. 5.00)

Den gigantiske Europabrücke forbinder bydelene i Hamburg og fører os direkte ud til de store containerterminaler. (Bild: www.mediaserver.hamburg.de)

Den gigantiske Europabrücke forbinder bydelene i Hamburg. (Bild: www.mediaserver.hamburg.de)

Om formiddagen skal vi på byrundtur med den danske guide Frank Lehmann.
Her skal vi virkelig ud og opleve Hamburg, havnen, Alster, Havne-city, den smukke St.Michaelis Kirke, en tur gennem Reeperbahn og det gamle Hamburg ved Altona med fiskemarkedet. Ligeledes skal vi over Europabroen og ud til container-og krydstogtterminalerne ved Neumuehlen.

Efter byrundturen går det atter mod Danmark. På turen til Puttgarden gir’ Freddy Blak et whiskyforedrag og smagsprøver.
Ankomst til Danmark omkring kl. 18.00.